Arbeta hos oss


LP Schakt AB är det lilla företaget med stora möjligheter. Personalen är vår främsta styrka då vi ser personalen som den största pusselbiten i vår kvalitetsäkring och försäljning. Det är viktigt att vi arbetar som ett team ihop med våra kunder och beställare. Samarbetet mellan personalen hos LP Schakt är A och O då alla måste ta sitt ansvar. ”ingen är starkare än den svagaste länken”. Vi växer så det knakar och söker ständigt efter nya medarbetare och personligheter. Är du en av dem som trivs med ett omväxlande arbete och ett snabbt tempo?

Är du intresserad av börja arbeta hos oss? Kontakta oss på info@lpschakt.se

Jag trivs med högt tempot och att det händer nya saker hela tiden. Det är precis vad bolaget står för. Jag trivs med mitt arbete som lastbilschaufför, jag träffar mycket folk och nya kunder som ställer stora krav på mig som person och mitt fordon.

LP Schakt AB är en bra arbetsgivare med goda värderingar och som ser personalen som en tillgång och ”teamet” ställer upp för varandra.

Jag kom till företaget för 30 år sedan som grävmaskinist. Jag har hunnit slita ut ett par maskiner sen dess. Hos oss ställs stora krav på flexibilitet samt att vi tar ett stort eget ansvar, vilket är något som jag trivs med. Vi är ju företagets ansikte utåt mot kund och det gäller att kunna ta egna beslut mot kunden. LP Schakt AB är ett bra och stabilt företag där jag har trivts bra, det tyder ju mina 30 år inom bolaget på.